Producten

Winterbanden huren


Winterbanden huren
In veel landen zijn winterbanden verplicht. Wanneer je liever geen winterbanden koopt, is een optie het  huren van winterbanden. 

✔ Tijdelijk huren van winterbanden is een alternatief voor het kopen van nieuwe winterbanden

✔ Je krijgt gratis sneeuwkettingen tijdens de verhuurperiode en bent zo overal op voorbereid

Het is altijd veiliger om met de juiste banden voor het juiste seizoen te rijden.  Door het heuvelachtige gebied van je wintersportbestemming  en de vele neerslag heb je meer kans op slipgevaar. Daarnaast zorg je met winterbanden niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor die van je inzittenden en medeweggebruikers.  Reis je in winterse perioden niet regelmatig met de auto maar heb je toch winterbanden nodig? Dan is het huren van winterbanden een goed alternatief.

Prijzen winterbanden huren

De prijzen voor het huren van winterbanden worden berekend tot 10 dagen. Indien je een langere periode wenst, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Vul onderstaand formulier in voor een offerte bij jouw dichtstbijzijnde vestiging. 

Per verhuurperiode (max 10 dagen):       al vanaf 130,-
Boven de 10 dagen extra per dag:         al vanaf 6,- per dag


Sneeuwkettingen huren

Indien je winterbanden huurt, ontvang je voor dezelfde huurperiode  gratis sneeuwkettingen. Sneeuwkettingen zijn ook apart te huren vanaf  3,- per dag
Sneeuwkettingen bieden extra grip op sneeuw en ijs. Ze zijn met name bedoeld voor extra besneeuwde en beijzelde wegen waar je zelfs met de winterbanden niet genoeg grip hebt. Ook voor sneeuwkettingen gelden er verplichtingen in bepaalde landen. Bekijk ons overzicht voor verplichtingen in Europa.

Sneeuwkettingen kun je niet gebruiken op normale doorgaande wegen en vervangen winterbanden niet. Echter voor besneeuwde bergwegen en heuvels zijn ze essentieel doordat je bij extreem weer kan wegglijden. Sneeuwkettingen monteer je op de aangedreven wielen en is vrij eenvoudig. Uiteraard laten we dit zien bij ons op de vestiging. Vraag vrijblijvend een offerte op.